Skip to content

Informații despre proprietateInformații despre proprietate, conținut și funcționare. Bine ați venit la ro-anvelope.ro! Această pagină oferă informații despre proprietatea și administrarea acestui website.

Vă rugăm să citiți cu atenție aceste informații pentru a înțelege mai bine modul în care funcționăm și cine este responsabil pentru gestionarea platformei noastre.

Ro-anvelope.ro este deținut și administrat de compania GO SEO Marketing SRL, din Alba Iulia. Detaliile noastre de contact sunt:

  • Nume Companie: GO SEO Marketing
  • Adresă: Piața Iuliu Maniu, Nr. 16, Alba Iulia, România
  • Cod Poștal: 510007
  • Telefon: +40 358 100 900
  • E-mail: hello@ro-anvelope.ro

Scopul Website-ului

Ro-anvelope.ro este o platformă online dedicată pasionaților de mașini și iubitorilor de călătorii pe patru roți. Scopul nostru principal este de a oferi informații utile și relevante despre mașini, anvelope, întreținerea vehiculelor și alte subiecte conexe.

Ne străduim să fim o sursă de încredere pentru toți vizitatorii noștri, oferind conținut de calitate și actualizat.

Conținutul Website-ului

Echipa noastră de autori, editori și colaboratori se străduiește să creeze conținut unic și informativ. Toate articolele, ghidurile și resursele prezente pe ro-anvelope.ro sunt scrise cu atenție și bazate pe cercetare temeinică.

Ne angajăm să păstrăm un nivel ridicat de precizie și să actualizăm periodic informațiile în concordanță cu evoluțiile din industrie.

Responsabilitatea Vizitatorilor

Vizitatorii noștri sunt responsabili pentru utilizarea adecvată a informațiilor disponibile pe website-ul nostru. Conținutul oferit pe ro-anvelope.ro are caracter informativ și nu constituie sfaturi profesionale sau consultații tehnice.

Orice decizie sau acțiune întreprinsă pe baza informațiilor prezentate pe acest website este în întregime la discreția vizitatorului și sub propria sa răspundere.

Drepturile de autor și mărcile comerciale

Toate drepturile de autor asupra conținutului, designului și elementelor grafice ale ro-anvelope.ro sunt rezervate de către GO SEO Marketing, sau de către proprietarii de drept.

Reproducerea, distribuirea sau utilizarea neautorizată a conținutului de pe acest website este strict interzisă și poate duce la urmări legale.

Protecția Datelor Personale

Ne angajăm să protejăm confidențialitatea datelor personale ale vizitatorilor noștri conform politicii noastre de confidențialitate. Pentru mai multe informații despre modul în care colectăm, utilizăm și protejăm datele dumneavoastră personale, vă rugăm să consultați termenii și condițiile disponibile pe website.

Actualizări ale Paginii „Informații despre Proprietate”

Această pagină „Informații despre Proprietate” poate fi actualizată periodic pentru a reflecta schimbări în proprietatea, administrarea sau politicile noastre. Vizitatorii sunt încurajați să revină pe această pagină pentru a fi la curent cu cele mai recente informații.

Contact

Dacă aveți întrebări, sugestii sau nelămuriri cu privire la proprietatea sau administrarea ro-anvelope.ro, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail sau numărul de telefon menționate mai sus.

Ne bucurăm să vă avem ca vizitatori pe ro-anvelope.ro și sperăm că aceste informații despre proprietatea website-ului nostru v-au fost utile.

Echipa noastră lucrează constant pentru a oferi conținut de calitate și pentru a vă oferi o experiență plăcută pe platforma noastră.

Vă mulțumim pentru încrederea acordată și vă așteptăm să reveniți în curând pentru mai multe informații despre lumea auto!

Coș
Back To Top