Skip to content

Anvelope allseason Tigar, All Season 205/55 R16 91H

349,99 lei

Vă prezentăm anvelopa allseason Tigar, All Season 205/55 R16 91H. Această anvelopă este o alegere excelentă pentru șoferii care doresc să evite costurile suplimentare și timpul pierdut cu schimbarea anvelopelor în fiecare sezon.

Această anvelopă este concepută pentru a se comporta excelent atât pe drumurile uscate, cât și pe cele umede, dar și pe cele cu zăpadă ușoară.

EAN: 2000000001302 SKU: ANVTIG-205/55 R16 91H-3 Categorie: Etichete: , , , , , , Brand:

Livrare

Descriere

Anvelope allseason Tigar, All Season 205/55 R16 91H

Anvelope allseason Tigar, All Season 205/55 R16 91H

Vă prezentăm anvelope allseason Tigar, All Season 205/55 R16 91H. Această anvelopă este o alegere excelentă pentru șoferii care doresc să evite costurile suplimentare și timpul pierdut cu schimbarea anvelopelor în fiecare sezon.

Această anvelopă este concepută pentru a se comporta excelent atât pe drumurile uscate, cât și pe cele umede, dar și pe cele cu zăpadă ușoară.

O caracteristică importantă a acestei anvelope este compusul de cauciuc special care asigură aderență optimă pe drumurile uscate și umede. Profilul unic al anvelopei asigură o aderență foarte bună în orice condiții meteorologice, inclusiv pe drumurile cu zăpadă ușoară sau umedă.

Canelurile adânci ale anvelopei ajută la evacuarea rapidă a apei de pe suprafața de contact, ceea ce reduce riscul de acvaplanare și îmbunătățește aderența pe drumurile umede.

O altă caracteristică importantă a acestei anvelope este capacitatea sa de a reduce nivelul de zgomot în timpul deplasării. O anvelopă silențioasă este esențială pentru a avea o experiență de conducere confortabilă, iar această anvelopă de la Tigar oferă o performanță excelentă în acest sens.

Această anvelopă are o construcție solidă și este fabricată din materiale de înaltă calitate, ceea ce o face să fie durabilă și fiabilă. Durabilitatea acestei anvelope este asigurată prin testarea și verificarea atentă înainte de comercializare, iar compusul de cauciuc special oferă o uzură uniformă și o durată de viață mai lungă.

În concluzie, anvelopa allseason Tigar, All Season 205/55 R16 91H, este o alegere excelentă pentru șoferii care caută o anvelopă durabilă și fiabilă care să se comporte excelent în orice condiții meteorologice.

Această anvelopă este concepută pentru a oferi performanțe optime atât pe drumurile uscate, cât și pe cele umede, dar și pe cele cu zăpadă ușoară, fără a fi necesar să o schimbați în fiecare sezon.

Contactați-ne sau vizitați pagina de magazin nostru pentru a afla mai multe despre această anvelopă și pentru a beneficia de serviciile noastre profesionale. Vă așteptăm cu drag!

Informații suplimentare

Tip

Anvelope toate anotimpurile

Model

ALL SEASON

Lățime

205

Înălțime

55

Diametru

R16

Indice sarcină

91

Indice viteză

H

Coș
Back To Top