Skip to content

Anvelope de Iarnă Fortune FSR902 155/70/R13 75T

140,00 lei

Fortune FSR902 este un tip de anvelopă pentru autoturisme cu dimensiunea 155/70/R13 75T. Acest produs este fabricat de compania chineză Fortune Tire, care are o experiență bogată în producția de anvelope de înaltă calitate pentru vehicule.

EAN: 6937833504815 SKU: AI-FSR902 Categorie: Etichete: , , Brand:

Livrare

Descriere

Anvelope de Iarnă
Anvelope de Iarnă Fortune

Fortune FSR902 este un tip de anvelopă pentru autoturisme cu dimensiunea 155/70/R13 75T. Acest produs este fabricat de compania chineză Fortune Tire. Compania are o experiență bogată în producția de anvelope de înaltă calitate pentru vehicule.

Designul anvelopei Fortune FSR902 are o bandă de rulare simetrică. Aceasta are un profil subțire și caneluri adânci. Acestea ajută la îmbunătățirea tracțiunii și a aderenței pe suprafețe umede.

Canelurile adânci, în combinație cu șanțurile laterale largi, ajută la evacuarea apei și a noroiului de pe suprafața de rulare, ceea ce face ca această anvelopă să fie potrivită pentru utilizarea în condiții de ploaie sau zăpadă ușoară.

ANVELOPE DE IARNĂ FORTUNE

Rezistența la uzură

În plus, anvelopa Fortune FSR902 este fabricată dintr-un compus de cauciuc durabil. Acestă anvelopă este rezistent la uzură. Acest cauciuc îi conferă o durată lungă de viață și o performanță excelentă pe termen lung. În plus, designul acestei anvelope cu nervuri solide și umeri rigizi ajută la îmbunătățirea manevrabilității și stabilității în timpul virajelor și a schimbărilor rapide de direcție.

Clasa de viteză T și indicele de greutate 75 indică faptul că această anvelopă de iarnă este potrivită pentru vehicule cu o viteză maximă de 190 km/h. De asemenea și pentru o capacitate de încărcare maximă de 387 kg.

Cu toate acestea, este important să verificați întotdeauna specificațiile de încărcare și viteză ale vehiculului dvs. Trebuie să vă asigurați că această anvelopă este potrivită pentru utilizarea pe care o aveți în vedere.

Rezistență la uzură

În concluzie, anvelopa Fortune FSR902 este o opțiune excelentă pentru șoferii care caută o anvelopă durabilă și rezistentă. De asemenea, anvelopa are performanțe bune pe suprafețe umede și o durată lungă de viață. Cu toate acestea, este important să vă asigurați că această anvelopă este potrivită pentru vehiculul dvs. Fiți sigur de utilizarea pe care o aveți în vedere, înainte de a face achiziția.

Informații suplimentare

Tip

Anvelope de Iarnă

Model

FSR902

Lățime

155

Înălțime

70

Diametru

R13

Unde zgomot

2

Nivel zgomot

71

Clasă aderență

D

Clasa consum

D

Indice viteză

T

Coș
Back To Top