Skip to content

Gislaved EURO FROST 6 185/60/R16 86H

140,00 lei

Colecția noastră de anvelope Gislaved EURO FROST 6 185/60/R16 86H reprezintă definiția perfectă a siguranței și performanței superioare pe timp de iarnă.

Aceste anvelope remarcabile, create în inima Europei, sunt special concepute pentru a vă asigura un control perfect al drumului în condiții de iarnă.

EAN: 2000000005737 SKU: GEF618560R16 Categorie: Brand:

Livrare

Descriere

Gislaved EURO FROST 6

Anvelopa, cu dimensiunile sale de 185/60/R16 și un indice de viteză de 86H, a fost proiectată pentru a vă oferi o experiență de condus optimă.

Unul dintre aspectele cheie ale anvelopelor Gislaved EURO FROST 6 este confortul superior la rulare.

Colecția noastră de anvelope Gislaved EURO FROST 6 185/60/R16 86H reprezintă definiția perfectă. Colecția asigură siguranță și performanță superioară pe timp de iarnă.

Aceste anvelope remarcabile, create în inima Europei, sunt special concepute pentru a vă asigura un control perfect al drumului în condiții de iarnă.

Anvelopele Gislaved EURO FROST, cu dimensiuni de 185/60/R16 și indicele de viteză 86H, sunt o alegere excelentă. Dacă doriți siguranță, confort și performanță în sezonul rece, alegeți aceste anvelope.

Gislaved EURO FROST 6 185/60/R16 86H

Având o tehnologie avansată și un design inteligent, aceste anvelope oferă o aderență impresionantă pe zăpadă și gheață. Tehnologia transformă fiecare călătorie într-o experiență plăcută.

Conduceți cu încredere și liniște, chiar și pe cele mai dificile drumuri de iarnă.

Această colecție nu oferă doar o plimbare confortabilă. Colecția face o economie notabilă de combustibil, datorită designului lor eficient din punct de vedere energetic.

Așadar, indiferent dacă sunteți în căutarea unor anvelope de iarnă fiabile sau pur și simplu vreți să vă îmbunătățiți performanța generală a vehiculului în sezonul rece, Gislaved EURO FROST 6 este alegerea perfectă pentru dumneavoastră.

Anvelope cu tehnologie avansată

Informații utile Gislaved EURO FROST 6

Gislaved este o anvelopă de iarnă de top care oferă siguranță și performanță superioară. Este o anvelopă de dimensiuni 185/60/R16 cu un indice de viteză de 86H. Anvelopa este concepută pentru a face față cu brio condițiilor dificile de drum din sezonul rece.

Caracteristica principală a anvelopei Gislaved este aderența impresionantă pe zăpadă și gheață. Datorită designului său unic, acest model de anvelope are o performanță excelentă pe drumurile de iarnă. Ea asigură o tracțiune excelentă și reducând riscul de alunecare.

De asemenea, Gislaved EURO FROST 6 se distinge prin eficiența energetică, contribuind la economia de combustibil. Astfel, nu numai că veți avea parte de o călătorie sigură și confortabilă, dar veți face și economii semnificative.

Un nivel ridicat de confort la rulare

În plus, anvelopele Gislaved EURO FROST oferă un nivel ridicat de confort la rulare. Anvelopele reduc zgomotul și vibrațiile, ceea ce le face ideale pentru călătoriile lungi de iarnă.

În concluzie, Gislaved EURO FROST 6 185/60/R16 86H reprezintă alegerea perfectă pentru cei care doresc siguranță, confort și performanță pe drumurile de iarnă.

Informații suplimentare

Greutate 86 kg
Dimensiuni 185 × 60 × 16 cm
Diametru

185/60/R16

Clasă aderență

D

Indice sarcină

86

Model

IARNĂ

Coș
Back To Top