Skip to content

Imperial Snowdragon HP 155/70/R13 75T, Anvelope de Iarnă

140,00 lei

Indiferent de condițiile meteo, Imperial Snowdragon HP este alegerea inteligentă pentru șoferii care valorizează performanța, siguranța și durabilitatea. Cu Snowdragon HP, vă puteți bucura de fiecare călătorie, fără griji, știind că sunteți în siguranță.

EAN: 2000000005591 SKU: SND001 Categorie: Brand:

Livrare

Descriere

Anvelope de Iarnă Imperial Snowdragon HP 155/70/R13 75T, ghidul dvs. pentru cauciucurile de Iarnă Snowdragon HP 155/70/R13 75T. De ce anvelopele de Iarnă Snowdragon HP 155/70/R13 75T, sunt anvelope de top?

Anvelopele de iarnă Snowdragon HP 155/70/R13 75T, sunt un exemplu de excelență în design, preț și funcționalitate. Aceste anvelope de Iarnă oferă o tracțiune incredibilă pe timp de iarnă și performanțe stabile la temperaturi scăzute.

Cu toate că iernile în România, nu sunt foarte reci, anvelopele Imperial Snowdragon, sunt o alegere excelentă cu un echilibru calitate/preț, foarte bun.

Trăsături distinctive pentru anvelopele de Iarnă Snowdragon HP 155/70/R13 75T

Aceste anvelope sunt recunoscute pentru aderența lor foarte bună pe drumurile înghețate și pentru rezistența la temperaturi extreme. Datorită compoziției lor din cauciuc calitativ, oferă durabilitate și rezistență superioară la uzură.

Performanța Snowdragon HP 155/70/R13 75T

Este foarte important să nu lăsați ca vremea rea să vă împiedice să ajungeți la destinație. Cu Imperial Snowdragon HP 155/70/R13 75T, aveți siguranța că vehiculul dvs. va rămâne stabil și sigur pe drum, indiferent de condițiile meteo.

Fiabilitatea Snowdragon HP 155/70/R13 75T

Fiabilitatea acestor anvelope de Iarnă se datorează designului lor avansat care minimizează uzura și mărește durata de viață. Acest lucru face ca Snowdragon HP 155/70/R13 75T să fie o investiție inteligentă pentru șoferii care caută o soluție de încredere pentru sezonul rece.

Alegerile inteligente se fac cu experiență în domeniu așa că specialiștii noștri în anvelope de Iarnă recomandă aceste anvelope.

Acum că știți mai multe despre aceste anvelope, puteți face alegerea potrivită pentru vehiculul dvs. acest sezon de Iarnă.

Informații Imperial SnowDragon HP

Snowdragon HP reprezintă un brand de anvelope recunoscut pentru performanța superioară, indiferent de condițiile de drum. Aceste anvelope sunt concepute pentru a oferi stabilitate și aderență pe timp de iarnă, asigurând astfel o călătorie sigură și confortabilă.

Designul unic al anvelopelor de Iarnă Imperial Snowdragon HP, este special conceput pentru a maximiza tracțiunea și aderența pe drumurile acoperite de zăpadă sau gheață.

Banda de rulare de înaltă calitate a acestor anvelope garantează o durată de viață mai lungă, rezistență superioară la uzură și performanțe constante.

Anvelopele Imperial Snowdragon HP sunt construite pentru a face față celor mai aspre condiții de iarnă. Ele oferă tracțiune și stabilitate excelentă pe drumurile umede, înzăpezite sau înghețate.

Cauciucurile de Iarnă Imperial Snowdragon HP 155/70/R13 75T oferă:

  • performanță,
  • fiabilitate
  • durabilitate în condiții de iarnă.

Aceste anvelope de Iarnă asigură astfel siguranță și confort în timpul călătoriilor.

Fiabilitatea și durabilitatea Imperial Snowdragon HP

Datorită compoziției sale din cauciuc foarte bun, Imperial Snowdragon HP oferă o durabilitate excepțională. Anvelopele sunt rezistente la uzură și se descurcă excelent în condiții extreme de temperatură.

Aceste anvelope sunt o opțiune ideală pentru șoferii care caută o soluție de încredere pentru sezonul rece.

Indiferent de condițiile meteo, Snowdragon HP este alegerea inteligentă pentru șoferii care valorizează performanța, siguranța și durabilitatea. Cu Snowdragon HP, vă puteți bucura de fiecare călătorie, fără griji, știind că sunteți în siguranță.

Informații suplimentare

Clasă aderență

D

Diametru

155/70/R13

Indice sarcină

75

Indice viteză

T – max 190km/h

Model

IARNĂ

Unde zgomot

70

Lățime

155

Coș
Back To Top