Skip to content

Politică de confidențialitate

Politica de confidențialitate este o componentă importantă a website-ului nostru de anvelope online. În calitate de proprietari ai website-ului, suntem angajați să protejăm confidențialitatea și securitatea informațiilor personale ale utilizatorilor noștri.

Colectarea de informații

Website-ul nostru poate colecta anumite informații personale, cum ar fi numele, adresa, adresa de e-mail și numărul de telefon. Aceste informații sunt colectate doar atunci când sunteți de acord să le furnizați, cum ar fi atunci când plasați o comandă sau creați un cont de utilizator.

În plus, website-ul nostru poate colecta automat informații despre dispozitivul și browserul dumneavoastră, adresa IP și paginile web pe care le vizitați pe site-ul nostru. Aceste informații sunt colectate prin utilizarea cookie-urilor și a altor tehnologii de urmărire.

Utilizarea informațiilor

Informațiile personale pe care le colectăm pot fi utilizate într-o varietate de moduri. Acestea pot include:

  • Procesarea și livrarea comenzilor dumneavoastră
  • Furnizarea de suport clienți
  • Trimiteți oferte și promoții la adresa dvs. de e-mail (dacă ați ales să primiți astfel de informații)
  • Personalizați experiența dumneavoastră pe site-ul nostru
  • Analiza și îmbunătățirea site-ului nostru și a serviciilor noastre

Împărtășirea informațiilor

Nu împărtășim informațiile dumneavoastră personale cu terțe părți, cu excepția cazurilor în care este necesar să îndeplinim serviciile pe care le oferim. De exemplu, putem împărtăși informațiile dumneavoastră personale cu furnizorii de servicii anvelope care procesează comenzile dumneavoastră sau gestionează plățile.

În plus, putem divulga informațiile dumneavoastră personale dacă suntem obligați să facem acest lucru prin lege sau prin ordonanță judecătorească.

Securitatea informațiilor

Suntem dedicați protejării informațiilor personale ale utilizatorilor noștri și am implementat măsuri de securitate adecvate pentru a preveni accesul neautorizat la aceste informații.

În cazul în care aveți întrebări sau îngrijorări cu privire la politicile noastre de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați prin intermediul paginii noastre de contact.

Coș
Back To Top