Skip to content

Termeni și Condiții Magazin Online Anvelope

Vă rugăm să citiți cu atenție acești termeni și condiții înainte de a utiliza magazinul nostru online de anvelope. Accesând și folosind acest website, sunteți de acord să fiți obligat de acești termeni și condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții, vă rugăm să nu utilizați acest website.

Definiții

1.1. „Magazinul nostru online de anvelope” înseamnă site-ul web care este deținut și operat de GO SEO Marketing și care oferă anvelope pentru autoturisme, camioane și alte vehicule.

1.2. „Clientul” înseamnă orice persoană care face o comandă prin intermediul magazinului nostru online de anvelope.

1.3. „Produsul” înseamnă orice anvelopă sau alt produs vândut prin intermediul magazinului online de anvelope.

Comenzi și Plăți

2.1. Pentru a face o comandă prin intermediul magazinului nostru online de anvelope, clientul trebuie să completeze formularul de comandă online și să plătească prețul produsului.

2.2. Prețurile produselor sunt afișate în lei și includ TVA. Prețurile pot fi modificate fără notificare prealabilă a cumpărătorului.

2.3. Plata poate fi efectuată prin intermediul cardului de credit sau a altor metode de plată acceptate de către magazinul nostru online de anvelope.

Livrarea Produselor

3.1. Livrarea produselor va fi efectuată prin intermediul unui curier și va fi livrată la adresa specificată de către client în formularul de comandă.

3.2. Costul livrării este calculat în funcție de destinație și greutatea produselor.

3.3. Livrarea va fi efectuată în termen de 2-3 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii.

Garanții și Returnări

4.1. Produsele vândute prin intermediul magazinului nostru online de anvelope sunt furnizate cu garanție standard de la producător.

4.2. Dacă un produs are defecte sau este deteriorat în timpul transportului, clientul trebuie să notifice magazinul online de anvelope în termen de 24 de ore de la primirea produsului.

4.3. În cazul în care clientul dorește să returneze un produs, acesta trebuie să fie returnat în starea sa originală și în ambalajul original în termen de 14 zile de la data livrării. Costul returnării este suportat de către client.

Drepturi de Autor

5.1. Toate drepturile de autor asupra conținutului website-ului, inclusiv dar nu limitat la texte, grafică, fotografii, imagini, sunete, clipuri video, sunt deținute de către magazinul nostru online.

Coș
Back To Top